Svečano potpisivanje Povelje o suradnji

Svečano potpisivanje Povelje o suradnji između Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja i članova njihovih obitelji Pakrac-Lipik i Hrvatske udruge medicinskih sestara, Društva medicinskih sestara i tehničara Domovinskog rata i Podružnice HUMS-a Pakrac – Lipik

 

Na redovnoj izvještajnoj i izbornoj Skupštini Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja i članova njihovih obitelji (UHBOL PTSP-a Pakrac – Lipik) koja je održana 03. veljače 2018. u Pakracu, svečano je potpisana Povelja o zajedničkoj suradnji sa Hrvatskom udrugom medicinskih sestara (HUMS), Društvom medicinskih sestara i tehničara Domovinskog rata (DMSTDR HUMS-a) te Podružnicom HUMS-a Pakrac – Lipik.

U ime UHBOL PTSP-a Pakrac- Lipik Povelju je potpisao predsjednik Ivica Mateš, bacc.ing.traff., ispred DMSTDR HUMS-a predsjednica Ljerka Pavković dipl.med. techn., a ispred Podružnice HUMS-a – Pakrac-Lipik predsjednica Olivera Zelić ms.

Skupštini su nazočili predstavnici Županije i Grada Lipika, uzvanici, članovi Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te gosti među kojima i članovi Društva medicinskih sestara i tehničara Domovinskog rata iz Karlovca, Zagreba i Požege. Ispred Hrvatske udruge medicinskih sestara prisutne je pozdravila Ljerka Pavković koju je svojom izaslanicom imenovala predsjednica HUMS-a Tanja Lupieri.

 

Pjesnik Ivica Jurjević nadahnuo je okupljene svojim domoljubnim pjesmama.
Vjerujemo da će ova inicijativa koja je pokrenuta zajedničkim odlaskom na drugi simpozij „Da se ne zaborave devedesete-Karlovac -2017“ pokrenuti suradnju i sa drugim Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata u RH sa ciljem isticanja uloge medicinske sestre/tehničara u stvaranju republike Hrvatske.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail