Lobor – Božić 2016

40. POSJET ČLANOVA HUMS-a ŠTIĆENICIMA DOMA ZA PSIHIČKI BOLESNE ODRASLE OSOBE LOBOR-GRAD

Poštovani,

obaviještavamo Vas da je u tijeku akcija prikupljanja  darova te prijave zainteresiranih za tradicionalni posjet članova Hrvatske udruge medicinskih sestara (HUMS) štićenicima Doma za psihički bolesne odrasle osobe Lobor – grad koji planiramo ostvariti u subotu 10.12.2016. godine.

U domu je smješteno oko 350 korisnika, uglavnom kroničnih duševnih bolesnika.  Molimo Vas da kao i do sada, sukladno Vašim mogućnostima podržite ovu inicijativu.

HUMS je samostalna nevladina i najstarija nacionalna stručna udruga koja okuplja medicinske sestre u Republici Hrvatskoj. Medicinske sestre svojim radom u Udruzi na poseban način naglašavaju važnost humanosti i solidarnosti prema svakom čovjeku. Medicinska sestra oduvijek ima značajnu ulogu u zajednici, a naša Udruga na ovaj način želi pozvati članove da aktivno sudjeluju u ostvarivanju i prepoznavanju medicinske sestre u društvenoj zajednici.

Darovi (kava, keksi, čokolada, cigarete, kozmetika, nakit, odjeća i slično) se mogu dostaviti u Središnji ured HUMS-a, Sortina 1a, Zagreb, do petka 9.12.2016. do 14 sati. Prijave za odlazak u posjetu su do ponedjeljka, 5.12.2016. mailom na hums@hums.hr.

Svakom korisniku osobno ćemo uručiti njegov božićni paketić kao i dosada.

Zahvaljujemo svima koji su dosada sudjelovali u ovoj akciji te se nadamo da ćemo prikupiti i podijeliti božićne pakete svim korisnicima Lobor-grada.

3

Božić u Lobor-gradu 2015.

 

Iščekujemo Vas u Lobor-gradu i unaprijed zahvaljujemo na Vašem trudu da zajedno s Vama čestitamo Božić i Novu godinu 2017. korisnicima Doma Lobor-grad.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail