Pogodnosti za članove

Pozivamo Vas u svijet sestrinstva koji obiluje izazovima i koji je otvoren za sve koji žele sudjelovati u izgrađivanju spoznaje o najplemenitijoj profesiji na svijetu.

Povećanje motivacije za profesiju,  mogućnost interdisciplinarnog pristupa sestrinstvu, istraživanje, trajno stručno usavršavanje – mjere su koje namjeravamo podržavati i razvijati kroz naše aktivnosti.

  • Ako ste završili srednju medicinsku  školu – pridružite nam se i sudjelujte u brojnim stručnim skupovima na kojima možete razmijeniti iskustva, usvojiti nova znanja, proširiti poznanstva i nadograditi svoje kompetencije stečene obrazovanjem
  • Ako ste završili studij sestrinstva – pridružite nam se i sudjelujte u istraživanjima, podijelite svoja znanja i vještine sa članovima naših stručnih društava i zajedno s nama gradite osjećaj profesionalne pripadnosti.
  • Ako ste stekli akademsku titulu iz nekog srodnog područja, a prakticirate sestrinstvo -pridružite nam se i osigurajte mjesto za kvalitetan znanstveni i stručni rad, najnoviju literaturu iz područja sestrinstva, susrete s najpoznatijima teoretičarkama sestrinstva iz svijeta, koje djeluju unutar svojih nacionalnih profesionalnih udruženja.