Proslava Međunarodnog dana sestrinstva

Na Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva u organizaciji HUMS-a tražilo se mjesto više!

Hrvatska udruga medicinskih sestara ovogodišnji Međunarodni dan sestrinstva posvetila je zdravlju hrvatskih branitelja. U našim podružnicama održana su stručna predavanja, savjetovanja i druženja u lokalnim udrugama branitelja. Međunarodni dan sestrinstva dobio je svoju točku na “i” na Svečanoj akademiji na kojoj su medicinske sestre Mirna Ignac, Ljerka Pavković, Terezija Farkaš i Marija Županović podijelile s nama svoje priče iz Domovinskog rata. Hvala im na tome!

Zahvaljujemo na pokroviteljstvu predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović, Ministarstvu branitelja, Ministarstvu obrane, Ministarstvu zdravstva i Gradu Zagrebu.

Hvala svim našim glazbenim izvođačima: Dječjem zboru Zagrebački anđeli, JAZZ orkestru Oružanih snaga RH, Pjevačkom zboru medicinskih sestara KBC Zagreb, Zboru medicinskih sestara i tehničara “Immaculata” HKUMS Požeške biskupije i gospodinu Borisu Ćiri Gašparcu, koji su nas svojim izvedbama raznježili, zabavili i upotpunili našu proslavu.

Posebna zahvala Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” na sjajnoj podršci i organizaciji. Bez vas ne bismo uspjeli!

Članak o proslavi na stranicama Hrvatskog vojnika:

https://hrvatski-vojnik.hr/godina-2017-menu/item/3277-obiljezen-medunarodni-dan-medicinskih-sestara.html

Hvala našoj voditeljici Ljiljani Vinković koja je vodila našu svečanost!

Hvala svim našim predsjednicima stručnih društava, podružnica, članovima Upravnog i Nadzornog odbora i svim medicinskim sestrama i tehničarima koji su sudjelovali na ovom događanju!

Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail