Obilježavanje Međunarodnog dana sestrinstva i radu podružnice HUMS-a Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Međunarodni dan sestrinstva 12.05.2023 obilježili smo izradom plakata u A3 formatu i obilaskom svih radilišta uz usmeno izražavanje čestitki i zahvala medicinskim sestrama i tehničarima. Plakate smo postavili na oglasnoj ploči Klinike te predali svim glavnim sestrama Zavoda/Odjela da ih postave na vidljiva mjesta na svojim radilištima. Također je svim medicinskim sestrama/tehničarima  na njihove mail adrese poslana kratka poruka i čestitka od Podružnice HUMS-a Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Infektološkog društva HUMS-a i Pomoćnice ravnateljice za sestrinstvo Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”.

Povodom Međunarodnog dana sestrinstva organizirali smo team building u Accredo centru u Čakovcu koji će se održati 21.05.2023 za sve zainteresirane djelatnike.

Podružnica HUMS-a Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” i Infektološko društvo HUMS-a podržali su prosvjed 11.05.2023 na Zrinjevcu u organizaciji Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara- medicinskih tehničara slanjem svojih članova da se pridruže prosvjednim aktivnostima.

Sudjelovali smo i na Javno-zdravstvenoj akciji i predstavljanju udruga u organizaciji Hrvatske komore medicinskih sestara na Trgu bana Josipa Jelačića u petak 12.05.2023. od 9-13 sati.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail