Međunarodni dan sestrinstva Sestrinski glas za zdrav život

slika-logoHrvatska udruga medicinskih sestara uključila se u proslavu Međunarodnog dana sestrinstva u organizaciji Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva, Zdravstvenog veleučilišta, Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine, Hrvatske udruga medicinskih sestara, Hrvatskog kardiološkog društva medicinskih sestara, Udruge medicinskih sestara i tehničara u neurokirurgiji Hrvatske i Društva medicinskih sestara/tehničara digestivne kirurgije pod nazivom Sestrinski glas za zdrav život.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u proslavi Međunarodnog dana sestrinstva, koja će se održati od 8. do 12. svibnja 2017. sa središnjom proslavom 10. svibnja 2017. godine u 14.00 sati na Zdravstvenom veleučilištu, Mlinarska cesta 38, 10 000 Zagreb (dvorana 2). Ovogodišnji slogan događanja ”SESTRINSKI GLAS ZA ZDRAV ŽIVOT” ukazuje na važnost i utjecaj medicinskih sestara i tehničara u svim segmentima postizanja kvalitetnog života pojedinca i zajednice. Želimo Vam svima zahvaliti što svojom nesebičnom ljubavlju, radom i žrtvom svakodnevno podižete kvalitetu života pojedinca i zajednice na jednu novu razinu te njihov život činite boljim i ljepšim. Hvala Vam što ste razlozi njihova osmijeha. Nastavimo svi zajedno, ujedinjeni u ”GLAS ZA ZDRAV ŽIVOT” te budimo promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

 

Tjedan Međunarodnog dana sestrinstva obilježit će se održavanjem predavanja, javnozdravstvenih akcija te brojnih edukacija građanstva o postizanju kvalitetnog i zdravog života. Javnozdravstvena akcija HUMS-a održat će se u srijedu, 10. svibnja 2017. od 17-19 sati na Jarunu.

 

raspored-dogadanja-2

U suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu organizirano je dobrovoljno darivanje krvi medicinskih sestara i tehničara u srijedu, 10. svibnja 2017. godine od 08.00 do 12.00 sati.

slika-hztm-flyer

Prezentaciju možete preuzeti ovdje.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail