IV. POSJET HRVATSKE UDRUGE MEDICINSKIH SESTARA VUKOVARU – GRADU HEROJU

Poštovani,

autobus za posjet Vukovaru koji polazi iz Zagreba je popunjen. Sve prijave koje pristignu stavljaju se na čekanje ukoliko se oslobode mjesta u autobusu. Prijave molimo isključivo slati u pisanom obliku mailom na kongres@hums.hr. Organiziran je ručak, čija cijena iznosi 65 kuna po osobi.

 

Hvala na razumijevanju!

PROGRAM

Poštovani i dragi kolegice i kolege,

pozivamo vas da se nam se pridružite u četvrtom posjetu Hrvatske udruge medicinskih sestara Vukovaru. Posjet ćemo obilježiti obilaskom Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana i spomen-ploče medicinskim sestrama i tehničarima Ratne bolnice Vukovar koji su svojim nesebičnim djelom tijekom Domovinskog rata sudjelovali u herojskoj obrani grada. Položit će se vijenac i zapaliti svijeća na spomeniku koji obilježava mjesto od kuda su pacijenti i djelatnici Vukovarske bolnice odvedeni na Ovčaru te im na taj način odati počast.

Ove godine, HUMS će se uključiti u kolonu sjećanja koja završava posjetom Groblju branitelja te Vas pozivamo da zajedno s nama sudjelujete i odate počast žrtvama Domovinskog rata.

Organizirani su polasci autobusom iz Podružnice OB Dubrovnik, Podružnice KBC Osijek te iz Zagreba. Prijave za autobus iz Zagreba zaprimaju se mailom na kongres@hums.hr, a za polaske iz navedenih podružnica, molimo da se javite predsjednicama podružnica.

Tanja Lupieri

Predsjednica HUMS-a

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail