Drugi simpozij o prevenciji stresa u Jedinicama za kvalitetu

Društvo za kvalitetu HUMS-a održava drugi simpozij o prevenciji stresa u Jedinicama za kvalitetu koji će se održati 08.06.2024. u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić Gradu. ,

Prijave su obavezne na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/F5G43Yi1SjsHxiCW6

PROGRAM

Ističemo i pozvane predavače Brunu Šimlešu, diplomiranog sociologa i poznatog pisca koji će nas podučiti kako bolje regulirati stres na poslu i u privatnom životu,  te  Darija Miškovića, kineziologa koji će nas podučiti kako  bolje brinuti o fizičkom zdravlju s obzirom na specifičnosti našeg posla kao što je dugotrajan rad za računalom. 

Naše vrijedne kolegice i kolege predavači na ovom simpoziju pripremaju za Vas zanimljive i korisne  prezentacije koje  imaju za cilj očuvanje našeg mentalnog zdravlja i osnaživanje za rad u Jedinicama za kvalitetu.

Posebno zahvaljujem pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo – glavnoj sestri Specijalne bolnice Naftalan  Snježani Brući, magistri sestrinstva na suradnji u organizaciji simpozija, a koja će nas podučiti o utjecaju stresa na nastanak ili egzacerbaciju psorijaze. Također omogućit će nam obilazak bolnice  i pokazati koje su mogućnosti liječenja

Za sve sudionike simpozija organiziran je ručak,  a nakon simpozija mogućnost korištenja bazena. Na dan simpozija u Ivanić Gradu održava se i Festival igračaka u blizini SB Naftalan, prigodno na Dan grada Ivanić Grada.

U mjesecu lipnju osnovano je Društvo za kvalitetu HUMS-a koje je posvećeno  osiguranju i unaprjeđenju kvalitete zdravstvene zaštite i sigurnosti pacijenata, te upravo u lipnju organizacijom ovog simpozija Društvo daje  svoj  doprinos unaprjeđenju zdravlja svojih članova i članica kao osnovnom  preduvjetu za  uspješno obavljanje  raznih, nerijetko izuzetno psihički zahtjevnim aktivnostima na radnim mjestima. 

Sudjelovanjem na simpoziju podržavate rad Društva za kvalitetu HUMS-a, te iznad svega ulažete u svoj osobni i profesionalni razvoj. 

S veseljem Vas očekujemo.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail