41. POSJET ČLANOVA HUMS-a ŠTIĆENICIMA DOMA ZA PSIHIČKI BOLESNE ODRASLE OSOBE LOBOR-GRAD

Poštovani,

obaviještavamo Vas da je u tijeku akcija prikupljanja darova te prijave zainteresiranih za tradicionalni posjet članova Hrvatske udruge medicinskih sestara (HUMS) štićenicima Doma za psihički bolesne odrasle osobe Lobor – grad koji planiramo ostvariti u subotu 2.12.2017.

U domu je smješteno oko 350 korisnika, uglavnom kroničnih duševnih bolesnika. Molimo Vas da kao i do sada, sukladno Vašim mogućnostima podržite ovu inicijativu.

HUMS je samostalna nevladina i najstarija nacionalna stručna udruga koja okuplja medicinske sestre u Republici Hrvatskoj. Medicinske sestre svojim radom u Udruzi na poseban način naglašavaju važnost humanosti i solidarnosti prema svakom čovjeku. Medicinska sestra oduvijek ima značajnu ulogu u zajednici, a naša Udruga na ovaj način želi pozvati članove da aktivno sudjeluju u ostvarivanju i prepoznavanju medicinske sestre u društvenoj zajednici.

Darovi se mogu dostaviti u Središnji ured HUMS-a, Sortina 1a, Zagreb u vremenu od 10.00-16.00 sati do srijede 29.11.2017.

Svakom korisniku osobno ćemo uručiti njegov božićni paketić kao i dosada.

Zahvaljujemo svima koji su dosada sudjelovali u ovoj akciji te se nadamo da ćemo prikupiti i podijeliti božićne pakete svim korisnicima Lobor-grada!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail