Virtualna izložba: Iza maske…

Form with ID 11 doesn't exist.

Sigurno ste se u radu tijekom pandemije COVID-19 susreli s velikim brojem teških situacija, no nadamo se da Vam se događaju i neobične i šaljive situacije kao na primjer nespretni događaji tijekom rada u odijelu, maštoviti načini komunikacije s kolegicama i kolegama ili čak s pacijentima dok ste u odijelu i slično.

Kažu da slika govori 1000 riječi stoga fotografirajte kako izgleda kada Vas obuzme umor, olakšanje, sreća ili tuga. Prikažite kako je pandemija utjecala na Vas i Vašu okolinu.

Svjesni smo toga da je rad ispod zaštitne maske i u zaštitnom odijelu izuzetno težak i naporan, ali probajmo u ovoj situaciji pronaći optimizam te fotografijama zabilježiti zanimljive i neobične trenutke provedene tijekom pandemije.

Fotografije bismo objavili na mrežnim stranicama Hrvatske udruge medicinskih sestara u obliku virtualne izložbe pod nazivom “Iza maske…” te na taj način sačuvali sjećanje na sve ono dobro, ali i ono loše proizašlo iz ove situacije te prikazali javnosti kako je uistinu biti iza maske.

Hvala svima Vama koji ćete s nama podijeliti neke trenutke iza zaštitne maske i odijela.

 

Suglasan sam da se podatci i fotografije mogu koristiti u svrhu na društvenim mrežama i/ili internetskim stranicama Hrvatske udruge medicinskih sestara te prilikom izrade promotivnih i/ili edukativnih materijala u izdanju Hrvatske udruge medicinskih sestara.

Ova izjava ima značaj privole prema propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka i na temelju nje je dopuštena, na način i u opsegu koji su u skladu s ovom Izjavom, uporaba mojih osobnih podataka i fotografija.