MOJA COVID-19 PRIČA

Form with ID 10 doesn't exist.

Poštovane i drage kolegice i kolege,

kao što znate, Svjetska zdravstvena organizacija je 2020. godinu proglasila godinom medicinskih sestara i primalja. S obzirom na pandemiju koronavirusa, ova nam je godina donijela brojne izazove te smo stoga odlučili otvoriti dodatnu rubriku na mrežnim stranicama Hrvatske udruge medicinskih sestara gdje možete podijeliti svoja iskustva u radu tijekom pandemije.

Neke od priča bit će objavljene u zborniku svjedočanstava i iskustava u radu tijekom pandemije. Teme mogu biti (ne)zadovoljstvo organizacijom i uvjetima rada, komunikacija s pacijentima, utjecaj rada u COVID-19 jedinicama na Vaš privatni život i slično, ali, da ne bi cijela rubrika na kraju bila zavijena u crno, dobrodošle su i poruke podrške, priče s pozitivnim ishodima, događaji koji su Vas na neki način dirnuli i potaknuli na razmišljanje.

Primarna uloga ove rubrike je dijeljenje iskustava, bilo pozitivnih ili negativnih. Ujedno, čitateljima želimo približiti rad medicinskih sestri i tehničara u uvjetima pandemije te ukazati na mogućnosti poboljšanja.

Napominjemo da svoje iskustvo, svoju priču, možete ispričati anonimno te će priča biti objavljena kao anonimna. Također, svojom prijavom slažete se da Vaša priča bude objavljena u elektroničkom obliku na mrežnim stranicama Hrvatske udruge medicinskih sestara i u tiskanom obliku.